lorem ipsum dolor sit

Lär känna oss bättre

Vi är en juristbyrå inriktad inom affärsjuridik

AFFÄRSJURISTERNA STOCKHOLM

Vi är en juristbyrå men spetskompetens inom affärsjuridik

Affärsjuristerna Stockholm är en expanderande sammanslutning av juristbyråer i samarbete för att kunna ge dig den spjutspets-kompetens som just ditt speciella ärende kräver. Bland våra klienter finns framstående svenska och internationella företag och vårt kontaktnät är stort.

Genom våra juristers specialkunskap får du en koncentrerad och anpassad lösning för ditt juridiska problem. Istället för att försöka vara så breda och allmänna som möjligt har vi istället valt särskilda specifika rättsområden där vi kan ge en djupgående och mer koncentrerad kunskap i varje rättsområde med detaljkunskap och erfarenhet från varje branschgren som berör vårt gebit.

Hos oss får du sakkunniga jurister med specialkunskap inom flera olika rättsområden från offentlig rätt och mänskliga rättigheter och privaträtt till affärsjuridiken som är den gemensamma nämnaren. Vi vill alltid överträffa våra klienters förväntningar och har ett holistiskt och långsiktigt perspektiv våra juridiska lösningar och klienters önskemål och behov.

Vi finns på flera ställen i Sverige och i Stockholm med kontor vid Valla Park i Sundbyberg, södra Stockholm vid Kungens Kurva och i Enskede samt vårt Värmlandskontor i Charlottenberg.

Vi utökar stadigt och kommer etablera Affärsjuristerna i Göteborg och Malmö inom de närmast kommande åren.